Udvalg af bækkenbundskugler

Udvalg af bækkenbundskugler

I denne artikel vil vi give dig en gennemgang af forskellige former for bækkenbundskugler, der findes på markedet, og hvad deres respektive egenskaber er.

Bækkenbundskugler kan bruges i mange forskellige henseender, der både knytter sig til selve sexakten, til at få en stærkere bækkenbund og til at genoptræne ens bækkenbund eventuelt efter en gravidtet.

Hvis du er uerfaren på området, skal du vælge nogle bækkenbundskugler, der er egnet til begyndere. Så får du ikke en for intensiv oplevelse og starter i det mere roligere lag, så du eventuelt kan træne din krop op til at bruge nogle større bækkenbundskugler.

For eksempel kan man opgradere til bækkenbundskugler i sæt, der består af flere sammenhængende kugler, og disse er tit fremstillet i silikone af den art, som bliver anbefalet af både læger og jordmødre.

Hvis kroppen har vænnet sig til bækkenbundskuglerne for begyndere, så kan man opgradere til nogle, der er til letøvede. Det kan være, dem for nybegyndere ikke klarer den tiltænkte tjans godt nok, hvorfor man er nødt til at opgradere i ydeevne.

Som nævnt er der forskellige årsager til at bruge bækkenbundskugler, hvor de ovenstående hovedsageligt knytter sig til helbredsmæssige situationer, mens skal der være tale om den seksuelle akt, findes der netop bækkenbundskugler til dette, som man måske vil genkende fra “Fifty Shades”-filmene. Blandt disse findes “elskovskugler”.

I afdelingen for bækkenbundskugler til seksuel brug findes der også “lystkugler”. Disse kugler er for de letøvede af brugere af bækkenbundskugler i seksuel sammenhæng.

Tilbage til brugen af bækkenbundskugler til helbedsmæssig brug finder vi “knibekuglerne”, der kan bruges til knibeøvelser – men derfor kan de også frembringe en orgasme, hvis behovet skulle være til det.

Har du hørt om “jadeæg”? Disse er også en afart af bækkenbundskugler, men som navnet antyder, så har de ikke en hel rund form, men er mere æggeformet. Disse stimulerer også skeden.

Du kan finde en mere udfyldende beskrivelse og flere slags bækkenbundskugler her: https://lovebuddy.dk/baekkenbundskugler-baekkenbundstraening-knibeoevelser/